Terug

Volg Shownieuws

Cilly Dartell: 'Ik heb een rot tijd achter de rug'

Nieuws

25 mei 2022, 09:05

Cilly Dartell heeft een - zoals ze het zelf noemt - een 'rot tijd' achter de rug. Dat vertelt Albert Verlinde, een goede vriend van Cilly, in de uitzending van Shownieuws.

Albert heeft regelmatig contact met de voormalig Hart van Nederland-presentatrice, die vorig jaar opnieuw de diagnose longkanker kreeg. Maar ineens bleef het angstvallig stil vanuit Cilly en dat baarde Albert zorgen.

De twee besluiten met elkaar te bellen. Tijdens het telefoontje vertelt Cilly een 'rot tijd' achter de rug te hebben. Zo heeft ze een heftige ontsteking erbij gekregen en moest aan de antibiotica. Dat betekende dat ze zelfs tijdelijk niet verder kon gaan met haar chemotherapie.

Hoe het nu met Cilly gaat, vertelt Albert in de video bovenaan deze pagina.

Quarantaine

Bij Cilly werd in 2016 voor het eerst de ziekte geconstateerd en ze leek na behandeling schoon. Vorig jaar kreeg ze opnieuw de diagnose longkanker, waardoor ze lang niet kon reizen. Na ruim een jaar verplichte quarantaine in Amerika - waar ze woont - zette Cilly Dartell in mei pas weer voet op Nederlandse bodem.

Doordat zij en haar man Jan Cocheret inmiddels zijn gevaccineerd, kon Cilly eindelijk haar kinderen weer zien én Tjibbe, haar jongste kleinzoon van acht weken, voor het eerst in de armen sluiten. Je ziet het in onderstaande video.

Cilly Dartell dolgelukkig na weerzien kinderen en ontmoeting ...
1:22
Cilly Dartell dolgelukkig na weerzien kinderen en ontmoeting ...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.