Terug

Volg Shownieuws

Coldplay breidt samenwerking met BTS uit

Coldplay breidt samenwerking met BTS uit

Nieuws

23 sep 2021, 10:42

De Britse band Coldplay breidt de samenwerking met de populaire K-popgroep BTS verder uit. Na de al eerder aangekondige gezamenlijke single My Universe, volgen nu ook een videoclip en een documentaire. Dat meldt het Britse muziektijdschrift NME.

Deze vrijdag lanceren Coldplay en BTS hun eerste gezamenlijk single My Universe en daar komen naar nu blijkt nog een aantal extra producties bij. Zondag brengen de groepen de documentaire Inside My Universe uit en volgende week maandag volgt er een extra, akoestische versie van de single My Universe. Ook is er een videoclip van de single aangekondigd, maar daarvoor ontbreekt een releasedatum. Over de inhoud van de documentaire is nog niets naar buiten gebracht.

My Universe is de eerste samenwerking tussen de band van frontman Chris Martin en de Koreanen van BTS. De reeds aangekondigde single is geschreven door de band zelf en bevat zowel Engelse als Koreaanse teksten. Het nummer komt van het nog te verschijnen nieuwe Coldplay-album Music Of The Spheres.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.