Terug

Volg Shownieuws

Collega's Martijn Krabbé onder vuur: 'Waarom?'

Nieuws

9 aug 2024, 20:57

Eerder hebben Martijn Krabbé's KZK-collega's Bob Sikkes en Alex van Keulen een update over hem gegeven (zie video voor de update van Bob). Alleen krijgen de twee hierdoor nu fikse kritiek...

Jan Uriot, Privé-journalist, laat zich uit over de twee collega's van Martijn. "Alex van Keulen heeft al in een omroepblad een aantal weken geleden gezegd dat Martijn er volgend seizoen gewoon weer bij is", vertelt Jan in Wat Vindt Jan. "Ik dacht: dat is knap dat die man dat al weet, want Martijn laat sinds begin mei niets meer horen uit zichzelf."

Bob

"Dan komt Bob Sikkes en die zegt: 'Hij is gewoon weer op de werkvloer geweest en het gaat allemaal hartstikke fijn.'", vervolgt Jan. "Dan denk ik: er klopt iets niet, want waarom doet Martijn zelf niet even een persbericht eruit, zoals hij in mei heeft gedaan, van: het gaat weer goed met mij en ik ga weer presenteren."

Jan twijfelt

Jan denkt dat Martijn wel op de werkvloer is geweest om even te kijken en met de collega's te praten. "Maar als hij wel gepresenteerd zou hebben, dan had RTL al lang een persbericht eruit gegooid met: 'Martijn weer aan het werk.'" "Waarom meneer Bob Sikkes dat doet… Ik vind het raar dat zij dit naar buiten brengen eigenlijk."

Bekijk de uitspraken van Bob in de video bovenaan de pagina en die van Alex hieronder.

Martijn Krabbé is weer bij Kopen Zonder Kijken-opnames geweest
0:32
Martijn Krabbé is weer bij Kopen Zonder Kijken-opnames geweest

Zoon

Eerder kwam Martijns zoon ook met een update over zijn vader (zie video hieronder)"Naar omstandigheden gaat het goed", vertelde Bickel. "Hij wil zelf niet heel veel kwijt over zijn medische toestand, dus dat respecteer ik ook. Alles wat hij wil dat mensen weten, staat in zijn Instagram-post."

Bickel Krabbé vertelt hoe het nu met vader Martijn gaat
0:41
Bickel Krabbé vertelt hoe het nu met vader Martijn gaat

Bron header / Tom Cornelissen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.