Terug

Volg Shownieuws

Compleet nieuwe look voor Temptation-Fabrizio

Nieuws

5 juni 2022, 16:30

Fabrizo, bekend van onder andere Temptation Island en de Bachelor, heeft zijn lange lokken afgeknipt. Hij heeft dit gedaan voor mensen die hun haar verliezen door kanker.

''Ik heb mijn grootmoeder jammer genoeg nooit mogen leren kennen door de gevolgen van borstkanker'', aldus de realityster zondag op zijn Instagram. ''Onrechtstreeks is deze ook een beetje voor jou, I guess.''

''Ik nam deze week met een bang hartje afscheid van m’n wilde lokken, alleen zou ik het zonde gevonden hebben als ze geen doel zouden dienen.'' Fabrizio raadt tot slot iedereen aan die lang haar heeft om het te doneren. Voor een donatie moet je haar minimaal 30 centimeter lang zijn.

Cosmetische ingreep

Het is niet de eerste keer dat Fabrizio er ineens anders uitziet. Eerder onderging hij al een cosmetische ingreep met zijn inmiddels ex-vriendin Pommeline. Alles hierover zie je in de video boven dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.