Terug

Volg Shownieuws

Temptation-Fabrizio is de Belgische Bachelor

Temptation-Fabrizio is de Belgische Bachelor

Nieuws

12 juli 2021, 11:43

Fabrizio Tzinaridis, bekend van zijn rol als verleider in Temptation Island en veelbesproken relatie met Pommeline Tillière, is de Belgische Bachelor. Dit nieuws maakt hij op Instagram bekend.

Zo deelt hij onderstaande video, hij schrijft daarbij: "Liefde is één van de mooiste en krachtigste dingen in het leven en op dit moment zou ik liegen als ik zeg dat ik het niet mis. Ik ben een happy single, maar het thuiskomen in de avond en je successen van de dag niet kunnen delen met je geliefde is soms confronterend. Het goedkeurend oog en de trotse blik van een levenspartner die elke droom ondersteunt is momenteel nog een fantasie." Fabrizio laat weten het moeilijk te vinden om echte liefde te vinden: "Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik me extra moest bewijzen door mijn reputatie en verleden. Ik heb fouten gemaakt die breed werden uitgesmeerd, maar ik ben meer dan die fouten." Hij kijkt uit naar de aankomende tijd, zo laat hij weten: "De Bachelor wordt een bijzonder avontuur, zoveel is zeker. Ik kan niet wachten om enkele fantastische dames te ontmoeten op een plek die mij nauw aan het hart ligt. De rozenceremonies worden zenuwslopend, dat weet ik nu al, maar alles voor wat het avontuur van mijn leven moet worden op een prachtige locatie. Ik hoop van harte de vrouw van mijn leven te ontmoeten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.