Terug

Volg Shownieuws

Connie Witteman brengt bezoek aan zoon in ziekenhuis

Connie Witteman brengt bezoek aan zoon in ziekenhuis

Nieuws

13 apr 2021, 08:43

Connie Witteman heeft eindelijk haar zoon Marvin in het ziekenhuis mogen bezoeken. Marvin werd afgelopen weekend naar de corona-afdeling van het ziekenhuis gebracht, inmiddels ligt hij op de IC. Dat vertelt Evert Santegoeds in Shownieuws maandagavond.

"Ze is net terug uit het ziekenhuis", zegt Evert daarover. "De situatie is niet goed, hij is overgebracht naar de IC en daar mocht Connie hem helemaal ingepakt even bezoeken. Marvin is er niet goed aan toe, de situatie zal wel verbeteren, maar het zuurstofgehalte moet omhoog. Daar wordt met man en macht aan gewerkt."

"Connie is er gerust op dat het op een dag goed zal komen, maar het is een heel gevecht. Dat geeft wel aan dat corona niet zomaar een griepje is."

In het ziekenhuis zijn ze blij dat Connie erover post, omdat dat aangeeft dat ook iemand van 32 het kan krijgen.

Connie zelf laat ook van zich horen op Instagram. "Door het korte zware ademen en constant moeten hoesten heeft hij meer zuurstof nodig", schrijft Connie bij een oude foto van zichzelf met Marvin als baby. "Ik kan het moeilijk verwoorden hoe het voelt als je je kind zo met verschillende infusen en zuurstof aangekoppeld aan al die apparaten ziet liggen. Worst nightmare ever", aldus Witteman. Ze mocht nog wel even op bezoek komen. Witteman blijft echter positief. "Het komt écht goed. Maar het is de ergste gebeurtenis die je kan bedenken want het gaat om je kind." Ze is dankbaar voor de goede zorgen van het personeel. "Marvin wordt erg liefdevol opgevangen door alle artsen en verpleegkundigen, ik ben zo dankbaar dat een 'vreemde' zo goed voor mijn kind wil zorgen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.