Terug

Volg Shownieuws

Connie Witteman reageert op geruchten relatiebreuk

Nieuws

7 apr 2022, 11:24

Connie Witteman heeft gereageerd op de geruchten dat haar relatie voorbij zou zijn. Volgens de zangeres is alles koek en ei tussen haar en haar liefde Henk...

Op LifeOfYvonne verschijnt donderdag het gerucht dat de relatie van Connie voorbij zou zijn. Aan Shownieuws laat Connie echter weten dat er niets aan de hand is, en dat zij nog steeds stapelgek is op Henk. In bovenstaande video laat Connie zien dat er geen vuiltje aan de lucht is tussen haar en haar geliefde....

Bonuskinderen

Eind vorig jaar werd bekend dat Connie Witteman weer vlinders in haar buik heeft. Haar nieuwe vlam is een goede bekende van de diva: de zeer vermogende coffeeshopbaas Henk de Vries die ze al meer dan 35 jaar kent.

Connie bedankte in haar Instagram Stories al haar volgers die het kersverse koppel feliciteerden. Ze liet toen weten dat zij en Henk dit heel erg waardeerden. Ook vertelde Connie dat ze dolblij was met de bonuskinderen die ze er nu bij heeft...Haar hele reactie is in de video hieronder te zien.

Zo verliefd is Connie Witteman
2:22
Zo verliefd is Connie Witteman

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.