Terug

Volg Shownieuws

Danielle van 't Schip proost op gezondheid

Nieuws

6 mrt 2023, 11:10

Danielle van 't Schip en haar beste vrienden proosten op gezondheid. Ondanks dat de dochter van Willeke Alberti ernstig ziek is, geniet ze volop van een heerlijke dag...

"Dagje Friesland en proosten op gezondheid, alleen proosten want alcohol drink ik niet. Mijn beste vrienden om me heen gelukkig wel", schrijft Danielle op Instagram. Hierbij plaatst ze een foto van zichzelf met een brede lach.

Hierbij plaatst ze tevens de prachtige tekst: "Wat een bestaan, wat een leven. Het kan niet stuk, wat een geluk. Rode wijn, rode wijn. Kom, laat ons vrolijk zijn". Deze tekst is afkomstig uit het bijzondere lied van Bram Vermeulen.

Onlangs nam Danielle een erg dapper besluit. In de video bovenaan de pagina laat ze het laatste plukje haar dat ze nog heeft, afknippen. 

Lieve reacties

Danielle krijgt ontzettend veel lieve reacties op haar bericht. Zo schrijft iemand: Lieve Daantje je straalt ❤️ wat goed dat je er even uit bent ❤️. En iemand anders schrijft: Wat ben je toch een prachtig mens. Hoe zwaar je het ook hebt altijd is daar die stralende lach❤️.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.