Terug

Volg Shownieuws

Danny Froger (33) viert verjaardag

Danny Froger (33) viert verjaardag

Nieuws

7 jan 2021, 08:49

Het is vandaag feest in huize Froger! Oudste zoon Danny viert vandaag zijn 33e verjaardag. Op social media laat hij weten dat hij zich behoorlijk 'oud' begint te voelen.

Zo plaatst hij onderstaande foto van zijn geboortetegeltje op Instagram en schrijft: "Begin nou wel een ouwe lul te worden he!" De Froger-telg kan rekenen op veel felicitaties. Zo luiden de reacties: "Hiep hiep hoera!", "Gefeliciteerd" en "Van harte Danny".

Danny kan ook rekenen op een liefdevolle felicitatie van zijn vriendin Ann Dominique. Zij plaatst onderstaande gezinsfoto op Instagram en schrijft: "Hieperdepiep hieperdepiep hieperdepiep hoeraaaa er is er eentje jarig tralalalala. Gefeliciteerd mijn liefste! We maken er een gezellige dag van!"

Ook de zus van Danny, Natascha, feliciteert haar broer. Zo plaatst ze onderstaande foto op het eerder genoemde sociale medium en schrijft: "Ja broertje, deze foto is alweer 32 jaar geleden. Cliché maar wat worden we oud! Gefeliciteerd met je verjaardag. En dat je maar heel oud mag worden. Love u!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.