Terug

Volg Shownieuws

Danny Froger en vriendin vieren de liefde

Danny Froger en vriendin vieren de liefde

Nieuws

16 jan 2021, 12:04

Danny Froger heeft vandaag iets te vieren! Hij en zijn vriendin Ann Dominique zijn vandaag vier jaar samen. Op social media staat hij stil bij deze mooie mijlpaal.

Zo plaatst hij onderstaande foto op het socialemediakanaal. Hij schrijft daarbij: "Vandaag zijn wij 4 jaar samen en de volgende 40 gaan wij ook makkelijk halen. Weet dat ik af en toe misschien niet de makkelijkste ben, maar je hebt mij nog steeds niet achter het behang geplakt dus gaat allemaal nog goed."

Danny laat weten dat hij vandaag had willen uitpakken, maar helaas: het coronavirus gooit roet in het eten. "Ik had vandaag van alles willen doen maar helaas, alles zit op slot (kom ik er weer makkelijk vanaf). We gaan het dus heerlijk op de bank vieren met een serie aan (waarschijnlijk peppa pig). Ik hou van je." De zanger sluit af met een grapje en schrijft: "P.s. je ontbijt staat ik de koelkast."

Ann Dominique kan het lieve bericht van Danny waarderen, zo reageert ze: "Ik hou van je". Andere reacties onder het bericht luiden: "Kanjers", "Gefeliciteerd!" en "Een plaatje, wat een mooi gezin zo!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.