Terug

Volg Shownieuws

Daphne Deckers doet grote onthulling

Nieuws

22 apr 2023, 18:06

Daphne Deckers heeft deze week in haar column wat ze voor Vrouw schrijft een grote onthulling gedaan. De presentatrice laat weten dat ze weleens onder de douche plast, en daarmee per keer zeven liter water bespaart.

"Ik ben zo iemand die z’n tanden poetst onder de douche. Ik vind het handig, snel, en het spaart ook een beetje water. Maar blijkbaar is het dus een potential hazard met die mogelijk gladde vloer. Jongens, wat heb ik toch een spannend leven", aldus Deckers. "En dan plas ik ook nog onder de douche! Nee, niet altijd natuurlijk, maar als ik er toch sta, waarom niet? Dat scheelt pas écht water: zomaar 7 liter."

Ze vervolgt haar verhaal met: "Vies is het niet (er zitten tenslotte veel meer bacteriën op je huid – en blijkbaar in je douchekop! – dan in je urine), maar wanneer je te vaak plast onder de douche zou je blaas kunnen wennen aan de associatie ‘stromend water = plassen’ en daar zou je dan zomaar last van kunnen krijgen als je naast een fontein staat", zo laat ze weten. "Serieus, dat schrijven ze echt. Nou, noem me avontuurlijk, maar dat risico durf ik wel te nemen."

Begin 2022 ging fotograaf William Rutten in gesprek met Daphne Deckers voor de serie Op de gevoelige plaat, de video hiervan bekijk je bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.