Terug

Volg Shownieuws

De Bachelors Sanne eerlijk over Fabrizio

Nieuws

20 juni 2022, 13:49

De Nederlandse Sanne Sont deed mee aan de Vlaamse versie van De Bachelor. Helaas is het haar niet gelukt om het hart van bachelor Fabrizio te veroveren, al eindigde de Nederlandse blondine wel bij de laatste drie.

Sanne laat aan Grazia weten dat ze het lastig vindt om te bepalen of een relatie met Fabrizio mogelijk was geweest, indien ze het programma wel had gewonnen. "In Griekenland hadden we echt een klik, en hij is ook mijn type qua innerlijk en uiterlijk. Ik zag het programma als een potentieel begin, pas thuis kun je gaan bekijken of het een relatie wordt of niet. Probleem was wel dat we ver uit elkaar wonen, en dat ik ook niet wist hoe hij in het echte leven is. Ik ben nooit verliefd geweest, dat gaat bij mij überhaupt niet zo snel.”

Contact

Het contact tussen Sanne en Fabrizio heeft even stil gelegen, maar inmiddels is er weer contact tussen de twee. “We zijn heel goed met elkaar, op een vriendschappelijke manier. Ik was eerst best boos op hem. Niet omdat hij me had weggestuurd, maar omdat hij niet eens iets liefs had gezegd toen ik eruit ging. We hebben twee maanden geen contact gehad, maar toen heeft hij me een bericht gestuurd met excuses. Hij heeft me zijn kant uitgelegd en we hebben alles goed uitgepraat. We spreken elkaar nog meerdere keren in de week, ik vind hem gewoon een toffe, oprechte gozer.”

YouTube-kanaal

Tevens laat Sanne weten dat ze een YouTube-kanaal gaat starten met haar dochters. Dankzij haar deelname aan het programma, krijgt ze regelmatig samenwerkingen aangeboden.

Nederlandse versie

Thomas van der Vlugt was de Bachelor in de Nederlandse versie. Bekijk de video bovenaan de pagina om te zien hoe hij dit ervaren heeft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.