Terug

Volg Shownieuws

De grootste oudejaarstraditie is van start: De Top 2000

Nieuws

1 dec 2022, 22:02

De maand december is donderdagochtend vroeg begonnen met één van de grootste oudejaarstradities van Nederland: De Top 2000.

De Top 2000 is een heerlijke traditie van NPO Radio 2. Hierin worden door stemming tweeduizend populairst bevonden liedjes aller tijden achter elkaar gedraaid. En aan die Top 2000 zit ook een Televisieserie verbonden.... En dit jaar ZONDER de in opspraak geraakte Matthijs van Nieuwkerk.

Geen Matthijs

Shownieuws sprak met Top 2000 dj's Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte. Volgens hen stond Matthijs' vervanger Herman van der Zandt ook al op het wensenlijstje. Ze verwachten dat van der Zandt het dan ook goed gaat doen. Het gedoe rondom Matthijs en de Top 2000 a gogo wordt door de dj's als teleurstellend gezien.

Stemformule op de schop

Ook zal het stemmen er dit jaar anders uitzien. Dit omdat de Npo enorm was geschrokken van het debacle bij de Ns Publieksprijs eerder dit jaar. Het stemmen voor die prijs werd stilgelegd nadat de organisatie grootschalige fraude had ondekt. Voor de Top 2000 moet je dit jaar dan ook je stem bevestigen via een verificatiemail. Hoor hier alles over in de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.