Terug

Volg Shownieuws

De kilo's vliegen eraf bij Henk Krol

Nieuws

5 juni 2022, 14:47

Oud-politicus Henk Krol is opnieuw de strijd tegen de kilo's aangegaan en tot zijn stomme verbazing vliegen de kilo's er nu af.

Op Twitter laat hij weten dat hij in korte tijd al 10kg is afgevallen. Zijn hele reactie is in de video hierboven te zien.

Krol vertelde onlangs nog in het AD dat hij een paar jaar terug een maagballon wilde om kilo's kwijt te raken, maar toen hem verteld werd dat dat bij mensen boven de 65 niet meer kan, werd hij kwaad. "Schandalig, leeftijdsdiscriminatie", aldus de 72-jarige woest.

Hij voert naar eigen zeggen al zijn hele leven een strijd "tegen de kilo's". "Ik ben in mijn hele leven wel duizenden kilo’s afgevallen, voortdurend bezig niet te zwaar te worden", zei hij in de krant. Eten en drinken doet hij "zo gezond mogelijk". "Alcohol ben ik matig in, af en toe een glaasje wijn, als het warm is een limoncello-tonic."

Henk Krol heeft sinds begin dit jaar plannen om een B&B te beginnen in Spanje. Meer hierover is in de video hieronder te zien.

Flinke domper voor Henk Krol
1:37
Flinke domper voor Henk Krol

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.