Terug

Volg Shownieuws

De Verhulstjes komen met een vijfde seizoen

Nieuws

6 mrt 2023, 18:54

Al vier seizoenen amuseren De Verhulstjes de Belgische en Nederlandse kijker. Goed nieuws voor de fans van het programma: Gert Verhulst, zijn vrouw Ellen Callebout, Marie en Viktor zijn binnenkort terug met een vijfde seizoen.

"We hadden niet verwacht dat de mensen zoveel interesse hadden in ons leven, maar we vinden het alleen heel leuk. Wij kijken zelf ook met veel plezier vaak terug naar de afleveringen die gemaakt zijn. Soms denk ik echt: wat doen we daar toch?", zegt Verhulst tegen RTL Boulevard. "Er is niks mooiers dan met je kinderen en vrouw een programma te maken. Ik heb ook nooit het gevoel gehad dat we aan het werk waren." gaat hij verder.

Marcel

De familie heeft een verdrietige tijd achter de rug. Afgelopen zomer verloor het gezin namelijk hun hond Marcel. "Ik heb heel intensief voor hem gezorgd. Het was heel ingrijpend toen hij stierf, maar ondertussen hebben we het een plekje kunnen geven", aldus Ellen.

Seizoen Vijf

Wat we kunnen verwachten in het komende seizoen houdt de familie nog even geheim.  "Daar kunnen we nog niks over zeggen. Wel dat we iets heel leuks gaan doen. Ik kijk er heel erg naar uit." aldus Ellen.

Eerder waren vader en zoon Verhulst al te zien in Het Jachtseizoen. Bekijk de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.