Terug

Volg Shownieuws

Droevig nieuws voor de Verhulstjes: 'Je mag gaan rusten'

Nieuws

5 okt 2022, 13:48

Verdrietig nieuws voor familie Verhulst. Hoewel Dierendag een feestje hoort te zijn voor onze huisdiertjes, eindigde deze dag voor de Verhulstjes in een drama.

De familie heeft deze dag afscheid moeten nemen van hun trouwe viervoeter Marcel. Op Instagram is te zien dat het verdrietige nieuws hen zwaar valt. "Je mag gaan rusten lieve schurk...", schrijft Gert op Instagram.

"Marcel was al een tijdje ziek", laat Gert in zijn talkshow De Tafel Van Vier weten. Vooral de vrouw van Gert heeft het er moeilijk mee. "Ellen heeft twee jaar lang dag en nacht voor hem gezorgd", aldus de oprichter van Studio100.

Ellen heeft een prachtige foto van haar met Marcel geplaatst op Instagram. "Slaap zacht kleine aap, mijn beste vriend", schrijft ze.

Ook de kinderen van Gert hebben van zich laten horen. Zowel Marie als Viktor plaatsen allebei een liefdevolle foto met Marcel op Instagram.

Onlangs waren Gert en zijn zoon Viktor nog samen op de vlucht voor het team van StukTV. Tijdens dit avontuur werd er een gevoelige snaar geraakt bij Thomas van der Vlught. "Hoe vind je het nou dat je niet meer de knapste bent van de aflevering?" Hoe Thomas hierop reageert zie je in onderstaande video.

Vader en zoon Verhulst in Jachtseizoen
1:01
Vader en zoon Verhulst in Jachtseizoen



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.