Terug

Volg Shownieuws

Dit vond Dennis Wilt het 'allerzwaarst' aan Expeditie Robinson

Nieuws

3 jan 2023, 20:22

Meteoroloog Dennis Wilt vond het missen van zijn vrienden en familie "het allerzwaarst" aan zijn deelname aan Expeditie Robinson. Dat vertelde de winnaar van Expeditie Robinson 2022 bij de talkshow HLF8 op SBS6.

"Dat vond ik eigenlijk wel het allerzwaarst", vertelde Wilt. "Kijk, honger, daar wen je aan, op de grond liggen, slapen in de regen, die vieze beesten overal, zware proeven." Maar het gemis van vrienden en familie "wordt alleen maar meer", aldus de weerman.

Dennis Wilt over zijn Expeditie Robinson-winst
5:13
Dennis Wilt over zijn Expeditie Robinson-winst

Op de vraag of zijn deelname zijn leven heeft veranderd, antwoordde hij: "Nee." Wel noemde de 53-jarige meteoroloog zijn deelname "een onvergetelijke ervaring". Hij heeft nog steeds contact met zijn medekandidaten, met wie hij naar eigen zeggen veel heeft gedeeld.

Alles over binnenlandse- en buitenlandse sterren, royalty en crime zie je dagelijks rond 23:00 uur in Shownieuws. Hieronder is de meest recente uitzending te zien:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.