Terug

Volg Shownieuws

Expeditie Robinson-kandidaten krijgen bonje: 'Sodemieter op'

Nieuws

11 okt 2022, 12:08

De spanningen lopen hoog op in Expeditie Robinson, de bom barstte tussen Chatilla van Grinsven (31) en Harry Piekema (63): "sodemieter op".

Twee chef-koks tegelijkertijd in de keuken, vraagt om problemen. En al helemaal als ze allebei uitgehongerd zijn en meedoen aan Expeditie Robinson.

Samen kokkerellen

Op dag vijftien ontstond er heibel in kamp oranje. Harry Piekema en Vincent Vianen besloten om samen lekker te kokkerellen. Waarna overgebleven kampgenoten, Chatilla van Grinsven en Dennis Wilt besloten even pols hoogte te nemen bij de mannen. Harry blijkt niet gediend van deze pottenkijkers:  "Ik word er niet goed van als ik van vier kanten aanwijzingen krijg", zegt hij dan. "Harry kan er niet zo goed tegen. We gaan even weg. Harry blijft alleen", reageert Chatilla daarop.

Bonje

Chatilla denkt nog dat Harry een grap maakt en probeert hem toch te helpen. Maar dan gaat het helemaal mis.  "Jezus Chatill. Laat mij dat nou even doen. Wat zit je je ermee te bemoeien? Ik ben echt heel geïrriteerd." aldus Harry. Hierop probeert Chatilla Harry rustig te krijgen met de woorden: "Doe effe rustig Harry, alsjeblieft zeg". Uiteindelijk loopt de situatie nog meer uit de hand......

'Sodemieter op' Harry is van mening dat Chatilla zich niet moet bemoeien met het koken, waarop Chatilla reageert: "Ik ben jou alleen maar aan het helpen". En deze reactie schiet bij Harry in het verkeerde keelgat, waardoor hij opspringt en reageert: "Sodemieter op! Je probeert er de hele tijd alleen maar overheen te praten, je luistert niet naar wat ik zeg". Chatilla is er klaar mee en loopt weg.

Vrede

Al snel leggen de twee het bij met elkaar. "We hoeven er ook niet meer over te praten", stelt Chatilla. Waaraan Harry toevoegt: "Wat mij betreft, is het helemaal niet zo serieus hoor. Het is gewoon iets wat je uitspreekt naar elkaar". Tot slot geven de twee elkaar een knuffel.

Medekandidaten

Deze week waren medekandidaten Thijs Boermans en Rose Bertram ook nog het gesprek van de dag. Thijs lijkt namelijk zijn avontuurtje met Rose Bertram in Expeditie Robinson te bevestigen. In zijn nieuwe podcast Borrelpraat, zie video bovenaan de pagina.

Want eerder gingen de geruchten dat Rose Bertram en Thijs Boermans het mogelijk wel erg gezellig met elkaar hebben gehad op het eiland. Shownieuws heeft de acteur eerder al even goed aan de tand gevoeld. Maar nu lijkt Thijs het dus daadwerkelijk te bevestigen in zijn podcast. Zie onderstaande video voor het antwoord van Thijs op de vragen van Shownieuws.

Thijs Boerman over mogelijke Robinson-affaire met Rose Bertram
0:14
Thijs Boerman over mogelijke Robinson-affaire met Rose Bertram

Daarnaast waren ook andere expeditie-kandidaten, waaronder Niek Roozen openhartig over hun seksleven op het eiland aan ShownieuwsZie onderstaande video.

Kandidaten Expeditie Robinson openhartig over seks op het eiland
1:06
Kandidaten Expeditie Robinson openhartig over seks op het eiland

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 4.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.