Terug

Volg Shownieuws

Deze actrice sluit 3FM-dj's op in Glazen Huis

Deze actrice sluit 3FM-dj's op in Glazen Huis

Nieuws

18 dec 2022, 13:32

Sophie Hijlkema, Barend van Deelen en Rob Janssen zijn zondag begonnen aan de negentiende editie van Serious Request. Rond het middaguur werden de drie NPO 3FM-dj's opgesloten in het Glazen Huis, dat voor het tweede jaar op rij in Amersfoort staat.

Actrice Angela Schijf kreeg de eer om de deur achter Hijlkema, Van Deelen en Janssen op slot te draaien. Ze maakte direct van de gelegenheid gebruik om de eerste plaat aan te vragen: Bad Guy van Billie Eilish.

Het Vergeten Kind

3FM komt de komende week in actie voor Het Vergeten Kind, een stichting die zich inzet voor kinderen in Nederland die niet veilig en liefdevol opgroeien. Met het tegen betaling draaien van verzoeknummers van luisteraars, donaties en andere acties wordt geld ingezameld voor het goede doel.

Voor het eerst sinds 2017 vindt de actie weer in oorspronkelijke vorm plaats: de dj's mogen een week lang niet eten. Voor meer entertainment nieuws kijk je elke dag naar Shownieuws. Bekijk gauw de laatste aflevering hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.