Terug

Volg Shownieuws

Frank van der Lende laat zich uit over vaderschap: 'In het diepe gegooid'

Nieuws

15 okt 2022, 18:13

Radio-dj Frank van der Lende geniet nog altijd met volle teugen van het vaderschap. De dj werd in juni voor het eerst vader, toen zijn zoontje Koos werd geboren. "Ik had niet gedacht dat ik het zó leuk zou vinden", zegt Van der Lende in een interview met de AD-bijlage Mezza.

"Het is een cliché: met opvoeden word je in het diepe gegooid zonder dat je een diploma hebt", aldus Van der Lende. "Na twee, drie weken denk je al oh, zo werkt het dus en nu, na drie maanden, is het heerlijk."

De 33-jarige radiomaker had jaren geleden niet gedacht dat hij vader zou worden. "Toen ik 28 was, dacht ik: ik begin nooit aan kinderen. Ik wil vrijheid, het leven leven. Maar dat kan ook heel goed met een kind hoor."

Frank maakte in augustus een overstap van NPO 3FM naar Radio Veronica. Aan het ANP vertelde de radio-dj destijds dat hij en NPO 3FM uit elkaar waren gegroeid.

Onlangs gingen er geruchten dat Ruud de Wild zou overstappen naar 3FM, meer hierover is in de video bovenaan de pagina te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.