Terug

Volg Shownieuws

Deze afvalster The Bachelor richt vizier op Miss Nederland

Nieuws

16 mrt 2022, 19:43

De strijd om Thomas van der Vlugt van het programma De Bachelor heeft ze niet kunnen verwezenlijken, maar Frederique de Vlam is alweer bezig met een volgend project.

Ze wil het namelijk schoppen tot het felbegeerde kroontje in de Miss Nederland-verkiezingen. Dit kondigt Frederique zelf op Instagram én in de video bovenaan de pagina aan. "Waar de ene deur sluit, gaat een ander deur open", begint de 1.83m lange Frederique die wil aangeven dat het geen issue is om lang te zijn als vrouw. "Ik ben zelf altijd een van de langste geweest, maar dat is juist niet erg".

"Het is mooi om lang te zijn en het siert je", benadrukt ze nog maar eens. Frederique gaat nu proberen om de opvolgster te worden van Julia Sinning, die vorig jaar én Miss Nederland én De Bachelor won.

Romy

Bachelor Thomas van der Vlugt is al enkele weken op zoek naar hopelijk de liefde van zijn leven. Een van de gelukkige dames die het hart van Thomas probeert te veroveren is Romy.

De blondine heeft gedurende de afgelopen afleveringen al veel over zichzelf prijsgegeven. Zo weten we dat ze vroeger aan missverkiezingen heeft meegedaan en de studie Psychobiologie heeft afgerond. Momenteel werkt ze als radio-dj en heeft ze een grote passie voor spiritualiteit.

Ook op haar sociale media kanalen deelt Romy met alle plezier een inkijkje in haar leven. Op Facebook heeft ze enkele jaren geleden meegedaan aan de hype '#glowup'. Ze schrijft dat ze vroeger leed aan een depressie en eetstoornis maar dat ze sindsdien enorm is gegroeid als mens.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.