Terug

Volg Shownieuws

DEZE Amerikaanse acteur verloor baan door illegale wietverkoop

Nieuws

25 nov 2021, 08:55

De Amerikaanse acteur Jared Leto schittert momenteel in de film House Of Gucci, maar er zijn momenten geweest dat de filmster zijn zaakjes minder goed voor elkaar had.

Leto was te gast bij The Ellen DeGeneres Show en biechtte daar op dat hij in zijn jongere jaren wiet verkocht om wat bij te verdienen. "Ik werkte in een bioscoop toen ik een tiener was en werd daar ontslagen omdat ik stiekem wiet verkocht via de achterdeur. Ik zag al heel jong dat wiet en popcorn goed samen gaan, ik was toen al een ondernemer," grapte de 49-jarige Oscarwinnaar.

Tegenwoordig is wiet in een steden in de Verenigde Staten gelegaliseerd, maar dat was dat niet het geval toen Leto het spul probeerde te verkopen. "Nee, dat was illegaal toen. Je kon echt een flinke straf krijgen voor het gebruiken van marihuana, laat staan het verkopen ervan. Wat dat betreft ben ik nog goed weggekomen."

Bizarre foto

Carole Baskin, de dierenactiviste die in 2020 wereldberoemd werd door de hitserie Tiger King, reageert op de bizarre foto van Romy Monteiro en Jared Leto. De zangeres postte een foto waarop ze samen met haar vriend verkleed ging als Baskin. In de video bovenaan de pagina zie je de hilarische reactie van de tv-ster.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.