Terug

Volg Shownieuws

Déze bachelorette-deelnemer heeft ontslag genomen voor deelname

Nieuws

13 mrt 2023, 17:56

Het is niet niks om naar Zuid-Afrika te vertrekken om het hart van Bachelorette Sylvia te veroveren. Voor de opnames van het programma moeten kandidaten ruim een maand vrij hebben. Maar wat als je geen vrij krijgt van je baas?

Een van de kandidaten overkwam het. In 'Aftertalk' van Rugmag vertelt hij dat er voor hem geen andere optie was dan ontslag nemen. Het gaat om Robert, een van de mannen die tijdens de eerste rozenceremonie geen roos ontving en dus direct naar huis moest.

"Ik heb maandagavond alles afgrond en dinsdagochtend zat ik in het vliegtuig." Helaas was het Bachelorette-avontuur maar van korte duur voor Robert.

Beetje ellende

Aan René en Yaël legt Robert tevens uit waarom hij eigenlijk heeft meegedaan aan het programma. "Ik zat eigenlijk even niet zo lekker in mijn velletje vorig jaar", begint Robert zijn verhaal. "Er was een beetje ellende gebeurd en ik wist even niet wat ik met mezelf aan moest, dus ik was mezelf even kwijt. Toen had ik zoiets van, ik moet er even tussenuit, even resetten. Een stapje terug en weer twee naar voren." Vervolgens kwam De Bachelorette op zijn pad. "Even helemaal uit je comfortzone, met die gasten op pad, naar Zuid-Afrika. Toen had ik zoiets van, dit moet ik doen."

Onlangs was Sylvia erg openhartig over haar Bachelorette-avontuur. Bekijk de video bovenaan de pagina voor meer hierover. Even geleden leek het erop dat de Bachelorette zelfs haar mond voorbij praatte. Zie onderstaande video.

Praat Bachelorette Sylvia Geersen hier haar mond voorbij?
1:46
Praat Bachelorette Sylvia Geersen hier haar mond voorbij?

(bron afbeelding: Videoland)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.