Terug

Volg Shownieuws

Emotionele Sylvia Geersen in The Bachelorette

Nieuws

23 feb 2023, 18:48

Langzamerhand komt er een sterke connectie tussen Bachelorette-Sylvia en de vrijgezelle mannen. In de nieuwste aflevering van het programma kan ze zelfs haar tranen niet binnenhouden.

Het is tijd voor Sylvia om de 11 overgebleven mannen eens goed aan de tand te voelen. Daarom nodigt ze Matthijs, Tom en Rick uit voor een diner. Hier lopen de emoties hoog op wanneer Matthijs een gebeurtenis uit het verleden deelt.

Gevoelige snaar

Matthijs mag samen met de bekende vrijgezelle dame een voorgerecht delen. Tijdens dit gerecht raakt hij een gevoelige snaar bij Sylvia. Hij is namelijk zijn beide ouders verloren. Zijn vader overlijdt aan een hartaanval als Matthijs 20 is. "Die is helaas van de een op de andere dag overleden. En mijn moeder ook", deelt hij. Sylvia herkent de pijn omdat ze zeer recentelijk haar vader is verloren. "Je raakt me wel echt hiermee. Ik vind het heel erg. Maar ik vind het fijn dat ik dit nu van je weet, dan weet ik waar je vandaan komt. En waarom je soms wat stiller bent.

Versproken

Of Matthijs het hart van Sylvia gaat veroveren moet blijken uit de komende afleveringen. Eerder leek het der op dat Geersen zich al had versproken. Bekijk gauw de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.