Terug

Volg Shownieuws

Deze BN'er zei nee tegen The Bachelor

Deze BN'er zei nee tegen The Bachelor

Nieuws

10 juli 2021, 17:13

Op dit moment schittert dj Tony Junior in The Bachelor. Toch was er ook een andere BN'er gevraagd om voor de camera op zoek te gaan naar de liefde van zijn leven...

Niemand minder dan Rick Brandsteder, die het programma zelf presenteert, is gevraagd door de makers om 'The Bachelor' te zijn. Dat onthult hij aan De Telegraaf. "De programmamakers proberen me ook al een tijdje zover te krijgen."

Rick heeft er goed over nagedacht, maar besluit uiteindelijk toch niet op het aanbod in te gaan. "Nee, dat gaat niet gebeuren. Ik vind de liefde zo persoonlijk en kwetsbaar. Dat houd ik liever voor mezelf."

Toch snapt de presentator heel goed waarom Tony Junior wél ja heeft gezegd. "Het lijkt me fantastisch mooi dat twintig vrouwen zich speciaal voor mij zouden aanmelden. De kans dat die ene ertussen zit, is aanwezig."

Maan

Onlangs verklapte Tony, de ster van de show, aan Shownieuws dat hij zijn ex-liefje Maan als eerste belde over zijn deelname aan The Bachelor. "Ik belde haar, want we zijn nog altijd super goed samen en we zijn nog steeds gek op elkaar op vriendschappelijk level."

Toch moest Maan even slikken toen ze het nieuws hoorde. Hoe ze reageerde, vertelt Tony in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.