Terug

Volg Shownieuws

Deze BN'ers verwachten in 2021 een baby

Deze BN'ers verwachten in 2021 een baby

Nieuws

27 jan 2021, 15:51

We gaan dit jaar behoorlijk wat beschuit met muisjes voorbij zien komen, want de volgende bekende Nederlanders verwachten in 2021 een kindje.

Nienke Plas

Nienke Plas maakt in december bekend dat zij en haar partner Resley Stjeward een tweede kindje verwachten. De Youtuber plaatst op Instagram onderstaande foto waarop te zien is dat hun zoontje Frank-Dean een trui vasthoudt waarop staat 'Ik word grote broer’. Nienke is eind juli uitgerekend. In bovenstaande video vertoond ze hoe blij ze is met deze zwangerschap.

Rose Bertman

Het Belgische model Rose Bertram verwacht samen met haar vriend, voetballer Gregory van der Wiel, een tweede kindje. Het stel verwacht een meisje en volgens Rose kan hun dochter Naleya haast niet wachten om grote zus te worden.

Xelly Cabau

Yolanthe Cabau wordt binnenkort weer tante, want zuslief Xelly Cabau is in verwachting van een tweede kindje. Eind december deelt Xelly onderstaande foto met haar verloofde Beer en zoontje Yono waarop ze haar babybuik toont. De visagiste is in juni uitgerekend.

Tabitha

Tabitha heeft een succesvol jaar achter de rug op muziekgebied, maar ook privégebied kan ze haar zegeningen tellen. De zangeres en haar vriend zijn zo'n drie jaar samen en ze verwachten een meisje. Wanneer de kleine spruit ter wereld komt is niet bekend, Tabitha is in ieder geval wel al met verlof.

Robin Martens

Recent maakt actrice Robin Martens bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Of het een jongetje of een meisje wordt is nog niet bekend. Een oplettende volger denkt te weten dat het een meisje wordt aan de hand van de Instagram story's van Robin waarin ze foto's laat zien van de echo en babykleertjes.

Marly van der Velden

GTST-actrice Marly van der Velden kan binnenkort voor het eerst een beschuitje met blauwe muisjes op tafel zetten, want ze is in verwachting van een jongetje. De actrice maakt het geslacht van haar derde kindje toentertijd op bijzondere wijze bekend. Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk kleurde de gevel blauw, dat is te zien in een filmpje dat de actrice op Instagram deelt.

Kim Kötter

Presentatrice Kim Kötter en haar man Jaap Reesema verwachten een derde kindje. Hoewel de eerste twee kinderen van het stel zijn geboren middels een ivf-traject, is de derde zwangerschap een verrassing. “In de coronatijd gewoon in de buik gekomen. We zijn nu dertien weken zwanger en rond 14 februari komt de baby ter wereld”, schrijft Kim toentertijd op Instagram bij de bekendmaking van dit babynieuws.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.