Terug

Volg Shownieuws

Deze musicalster treedt op bij show Fred van Leer

Nieuws

29 jan 2023, 17:18

Fred van Leer heeft zondag de eerste gastartiest van zijn show Fred & Friends in Rotterdam Ahoy bekendgemaakt. Actrice Nyassa Alberta, die de hoofdrol speelde in TINA - De Tina Turner Musical, is op 22 en 23 september van de partij.

"Zij is echt een waanzinnige performer, zangeres", zegt Van Leer in zijn Instagram Stories. De stylist wilde haar al in zijn show sinds hij haar een paar jaar geleden zag als Tina Turner. "Ik werd compleet weggeblazen. Haar energie, haar stem: alles."

Alberta gaat tijdens de shows in Ahoy "hele toffe dingen doen", belooft Van Leer. Later worden er meer gastartiesten aangekondigd en dat zijn er "heel veel".

Fred & Friends werd vorig jaar voor het eerst gehouden na eerder te zijn geannuleerd vanwege corona. Onder anderen Mart Hoogkamer, Edsilia Rombley, Lee Towers en Anita Meyer traden toen op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.