Terug

Volg Shownieuws

Fred van Leer neemt moeilijk besluit: 'Met pijn in mijn hart'

Nieuws

14 nov 2022, 13:12

Minder leuk nieuws voor Fred van Leer en zijn fans! De stylist en tv-host heeft namelijk een moeilijk besluit moeten nemen. "Ik heb mijn theatertour helaas moeten annuleren", schrijft hij op Instagram. De stylist en tv-host geeft aan even op adem te moeten komen. "Het is het moeilijkste besluit dat ik in mijn carrière heb moeten nemen", aldus Fred.

"Lieve mensen", begint Fred met zijn verhaal op Instagram. "Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik heb mijn theatertour helaas moeten annuleren. Dit betekent dus dat mijn theatershow 'En Route' volgend jaar niet doorgaat."

Het valt Fred enorm zwaar. Hoewel op het podium staan en mensen blij maken hem enorm gelukkig maakt, geeft hij aan geen andere keuze te hebben. "Toen het licht uitging na mijn laatste Fred & Friends show in Ahoy, is bij mij het spreekwoordelijke licht ook uitgegaan", laat Fred weten.

Toch kunnen zijn fans nog een beetje opgelucht ademhalen, want de altijd vrolijke en uitbundige Fred verdwijnt niet voor langere tijd. "Al zijn er misschien mensen die dat hoopten", grapt hij in het bericht.

Daarnaast geeft Fred aan niet stil te zitten aankomende tijd. "Want in mijn eentje op de bank zitten en naar mijn navel staren is niet de oplossing." 

In de reacties op Instagram zijn ontzettend veel lieve berichten te lezen. Zo schrijft Leco van Zadelhoff: "Dapper! Sterkte lieverd!!" En zo laat Bettina Holwerda weten: "Super sterk van jou."

'Glennis Grace in tranen door afzegging Fred van Leer'
3:20
'Glennis Grace in tranen door afzegging Fred van Leer'

Glennis Grace

Gennis Grace zou in juni te zien zijn bij de Fred & Friends show, maar ze werd destijds stilletjes van de line-up geschrapt. Dit deed de zangeres enorm veel pijn, aangezien de twee in het verleden 'besties' waren. Meer hierover zie je in de video hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.