Terug

Volg Shownieuws

Deze realityster kreeg twee keer een soa dankzij vreemdgaan ex

Nieuws

16 mei 2023, 16:06

Channah Koerten, bekend van o.a. Echte Meisjes in de Jungle en haar ex Quentin zijn al een tijdje uit elkaar. In de podcast Grabbel en Gebabbel met Channah en Fawry haalt ze flink uit naar haar ex...

Zo doet ze een boekje open over het overspel in hun relatie...

Overspel

De realityster vertelt in gesprek met Farja Favardin dat haar ex Quentin laatst voor het eerst heeft toegegeven dat hij vreemd is gegaan. Dit gebeurde tijdens de opnames van Eating With My Ex. Wel had Channah al veel eerder een vermoeden van het overspel in haar relatie. Zelfs een waarzegster hintte erop. "Zij vertelde uit het niets: 'Je hebt het best moeilijk gehad. Maar ik kan je vertellen dat de breuk de beste keuze is geweest, want het zou jouw ondergang worden.'" Volgens deze vrouw zou Quentin 'sowieso een jaar en misschien wel twee jaar lang' vreemdgaan tijdens zijn relatie met Channah.

Soa

Inmiddels weet Channah precies wanneer Quentin is vreemdgegaan, want ze heeft maar liefst twee keer chlamydia opgelopen dankzij hem. "Twee keer tijdens mijn zwangerschap. Toen wist ik dat hij vreemdging." De eerste keer was tijdens hun deelname aan Temptation Island. Voor deze opnames moest ze een soatest doen, waaruit bleek dat hij positief was. "Zelfs toen probeerde Quentin te ontkennen. Hij zei: 'Dat kan toch zijn van voordat ik met jou ging?'"

De realityster onderging een tijdje geleden ook een botoxbehandeling. Benieuwd wat Channah heeft laten doen? Bekijk dan onderstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.