Terug

Volg Shownieuws

'Deze supersterren zingen duet bij opening Olympische Spelen'

Nieuws

25 juli 2024, 08:28

Volgens TMZ zingen Céline Dion en Lady Gaga vrijdagavond tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen een duet (zie video). De doorgaans goed ingelichte Amerikaanse entertainmentsite schrijft dat de twee zangeressen samen het nummer La vie en Rose van Édith Piaf zingen.

Geruchten over een optreden van Céline en Lady Gaga gingen al langer. De artiesten werden de afgelopen dagen al los van elkaar gespot in Parijs, waar de Olympische Spelen dit jaar plaatsvinden.

Voor Céline zou het haar eerste optreden zijn sinds ze onthulde aan het stiff-personsyndroom te lijden. Als gevolg daarvan cancelde ze een wereldtour.

Comeback

In haar documentaire I Am: Celine Dion deelde de zangeres een tijdje terug al dat ze hard werkt aan een comeback op het podium (zie onderstaande video).

TMZ meldt eveneens dat Céline in gesprek is voor een serie concerten in Las Vegas. Die gesprekken zijn in de "laatste fases", aldus de entertainmentsite. De reeks optredens begint eind dit jaar of begin volgend jaar.

Céline Dion geëmotioneerd bij première van documentaire
2:26
Céline Dion geëmotioneerd bij première van documentaire

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.