Terug

Volg Shownieuws

Deze tv-kok volgt Sonja Bakker op na plagiaatrel

Nieuws

10 nov 2021, 19:17

Sonja Bakker is na de enorme plagiaatrel ook niet meer welkom bij weekblad Story, zo vertelde hoofdredacteur Guido den Aantrekker eerder al in Shownieuws. Ze had een vaste rubriek, maar die samenwerking is stopgezet. Inmiddels is er een opvolger gekozen voor Sonja...

Tv-kok Rudolph van Veen neemt het receptenstokje van haar over en in de nieuwe Story van deze week maakt hij zijn debuut in het weekblad met zijn eerste recept.

Over het beëindigen van de samenwerking met Sonja zei Guido onder meer: "Het is ondoenlijk om een recept van Sonja te verifiëren aangezien ze natuurlijk zelf ook kookboeken heeft uitgebracht. Toen laatst bekend werd dat ze ook plagiaat in haar boek heeft gepleegd, hebben we meteen contact met Sonja gehad en de samenwerking beëindigd." Meer hierover is in de video bovenaan de pagina te zien.

Sonja werkt inmiddels aan een nieuwe carrière als mindsetcoach. "Veel mensen willen een gezond gewicht, maar vinden dit lastig, omdat hun motivatie vaak ontbreekt. Op basis van simpele stappen wil ik jullie meenemen en coachen in de verandering van je denkwijze in het dagelijks leven, zodat jij de baas wordt over je voeding én je gedachten!", aldus Sonja op haar website.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.