Terug

Volg Shownieuws

Diederik Jekel gaat trouwen: 'gelukkigste man op aarde'

Diederik Jekel gaat trouwen: 'gelukkigste man op aarde'

Nieuws

11 okt 2022, 16:34

Wetenschapsjournalist en presentator Diederik Jekel gaat trouwen. Hij meldde dinsdag op Instagram dat hij zijn vriendin Eline ten huwelijk heeft gevraagd.

"De liefste, mooiste, slimste, grappigste en fijnste vrouw, met het allergrootste hart zei: Ja! En daarmee ben ik de gelukkigste man op aarde."

(Bron: @diederikjekel)

Aanzoek

Aan het aanzoek afgelopen weekend ging wel een hele speurtocht vooraf. "Ik zei JA op misschien wel de belangrijkste vraag die me ooit gesteld is!", blikt Eline terug op het aanzoek. "Maar niet voordat ik de geweldige door Diederik gemaakte 'escape route'- inclusief klim naar de top van de Sint-Maartenskerk van Zaltbommel uitgespeeld had." Om de kerk te beklimmen moest zij wel haar hoogtevrees overwinnen, want bovenop de kerktoren stond een kist waar de ring in zat.

Oneindige liefde

Eline is nog altijd dolblij. "Het is niet moeilijk om één goede date te organiseren, maar Diederik maakt me al twee jaar oneindig gelukkig en dat vind ik ontzettend bijzonder."

Voor het laatste nieuws over nationale en internationale sterren kan je elke dag kijken naar Shownieuws op SBS6. In de video bovenaan de pagina zie je de aflevering van 10 oktober.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.