Terug

Volg Shownieuws

Dinand Woesthoff staat stil bij geboortedag Guusje Nederhorst

Dinand Woesthoff staat stil bij geboortedag Guusje Nederhorst

Nieuws

4 feb 2021, 15:53

4 februari is ieder jaar een moeilijke dag voor Dinand Woesthoff. Net als altijd staat de voormalig Kane-zanger ook in 2021 stil bij de geboortedag van de overleden Guusje Nederhorst. Op social media deelt de zanger een liefdevol bericht: "Zoveel jaar verder is het bovenal licht en stralend."

Op Instagram laat Dinand weten hoe hij deze dag heeft doorgebracht. Met zijn gezin is hij naar het graf van Guusje gegaan. Hij laat weten: "We hebben gezongen, gelachen, taart gegeten en choco gedronken. Een feestje op de juiste plek. Iedereen connected. Zoveel jaar verder is het bovenal licht en stralend. Happy birthday indeed!!!"

De zanger kan rekenen op veel reacties. Veel mensen, waaronder Angela Schijf, Bridget Maasland en Ellemieke Vermolen, sturen Dinand hartjes toe. Een andere volger schrijft: "Zo mooi om te zien dat ze een bijzondere plek binnen jullie gezin heeft. Respect!" Iemand anders reageert: "Wat prachtig om te zien en te lezen. Liefde voor altijd."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.