Terug

Volg Shownieuws

Dirk Kuyt openhartig over 'relatiecrisis'

Dirk Kuyt openhartig over 'relatiecrisis'

Nieuws

31 mei 2023, 16:49

Juicechannels verspreiden de afgelopen weken zorgwekkende verhalen over de relatie van de 42-jarige Dirk Kuyt en zijn elf jaar jongere vriendin Kate Ruinemans. In de Story maakt Dirk nu korte metten met deze geruchten.

Twee jaar geleden ging Dirk uit elkaar met zijn jeugdliefde Gertrude met wie hij dochter Noelle en zoons Roan, Jorden en Aiden kreeg. Zie daar alles over in de beelden bovenaan de pagina. Vlak daarna vond hij vrijwel meteen de liefde bij de jongere Kate. Maar volgens bronnen zou die relatie nu dus wankel zijn.

Meerdere dames

Juicechannels melden dat Dirk met verschillende dames contact had, en Kate zou daar achter gekomen zijn. Kloppen deze geruchten? Dirk vertelt aan Story, deze geruchten ook gehoord te hebben, maar vertelt dat hier niets van klopt. "We zijn nog steeds supergelukkig samen. We vliegen vandaag zelfs met z’n tweeën naar het buitenland, waar we samen een klus hebben.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.