Terug

Volg Shownieuws

Dirk Zeelenberg presenteert nieuwe vriendin: 'Erg verliefd op deze vrouw'

Nieuws

17 jan 2023, 09:19

Acteur Dirk Zeelenberg (53) kreeg zijn grote lach niet meer van zich gezicht toen hij samen met zijn grote nieuwe liefde Nicole op de rode loper verscheen van de première Fijn Weekend. Bekijk het stralende koppel in de video hierboven

De acteur en trouwambtenaar was twaalf jaar samen met Suus Schenk. Inmiddels is hij van haar gescheiden. Met haar heeft hij drie kinderen. "Dat was eigenlijk wel een grote schok in dat wereldje", vertelt Evert Santegoeds aan de Shownieuws-desk. "Helemaal omdat hij juist meer verbonden is aan het sluiten van huwelijken dan aan het ontbinden ervan."

Rode loper

Het was de eerste keer dat Nicole meeging met Dirk om te paraderen over de rode loper van de filmpremière. "Ze houdt heel erg van Nederlandse films, dus zij kon al niet wachten." De acteur stelt zijn nieuwe liefde met trots voor. "Nicole! Ik ben heel erg verliefd op deze vrouw." Het kersverse koppel komt net terug van een vakantie samen op Curaçao.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.