Terug

Volg Shownieuws

DIT bizarre bedrag moet Humberto Tan betalen aan zijn ex

Nieuws

26 jan 2023, 14:57

Begin januari kwam het nieuws naar buiten dat Humberto Tan en zijn partner Ineke na bijna dertig jaar "op harmonieuze wijze apart verder" gaan. En volgens Bekendeburen is de breuk de presentator nu duur te komen staan.

Humberto en Ineke waren nooit getrouwd....Maar toch moet de presentator flink wat geld betalen aan zijn ex. De twee zijn namelijk eigenaar van drie verschillende panden, twee appartementen in Amsterdam en een villa in Amstelveen.

Miljoenenpanden

Het toenmalige stel kocht in 2006 een villa in Amstelveen voor maar liefst 1.261.000 euro, dit meldt Bekendeburen. Daarnaast zijn de twee nog in bezit van twee appartementen in Amsterdam die ze samen kochten voor meer dan 900.000 euro.

En wanneer Humberto de panden in handen wil blijven houden, moet hij gezien de gestegen woningprijzen ongeveer 2,2 miljoen euro betalen aan Ineke. Die recht heeft op de helft van de totaal waarde van 4,3 miljoen! Een enorm bedrag dus.

In de video bovenaan de pagina zie je alles over de breuk tussen Humberto en Ineke.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.