Terug

Volg Shownieuws

Dit drama achtervolgt Adele nog steeds

Nieuws

5 juli 2022, 21:59

Adele is weer helemaal terug van weggeweest. Dit bewijst de zangeres afgelopen weekend bij haar eerste grote concert sinds vijf jaar in Londen. Toch onthult ze nu aan de BBC dat het drama toen ze haar Las Vegas-concerten moest afzeggen haar nog steeds achtervolgt.

“De show was gewoon niet goed genoeg”, zegt de zangeres in een interview met de BBC. "Ik ga geen show doen omdat het moet, mensen anders teleurgesteld worden of omdat we anders heel veel geld verliezen."

De zangers legt uit dat het een van haar moeilijkste beslissingen ooit was. Ze was bang dat ze iedereen in de steek had gelaten en dat iedereen er kapot van zou zijn. Zie bovenstaande video.

In de toekomst zullen de Las Vegas-concerten alsnog plaatsvinden, maar wanneer, hoe of wat, laat de zangeres zich nog niet over uit. "Het is niet de bedoeling dat er weer fans teleurgesteld raken."

In Januari liet Adele met betraande ogen weten dat de Las Vegas-concerten niet van start gaat. Zie onderstaande video.

Adele in tranen om afzeggen concertreeks
1:35
Adele in tranen om afzeggen concertreeks

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.