Terug

Volg Shownieuws

Dit is de bloedmooie dochter van GTST-actrice Caroline de Bruijn

Nieuws

12 sep 2022, 09:29

In GTST kennen we Caroline de Bruijn als Janine Elschot en moeder van Nina en Lucas. In werkelijkheid is Carloline moeder van de bloedmooie Solane. De twee lijken als twee druppels water op elkaar.

Niet veel acteurs houden het zo ontzettend lang vol in de Nederlandse serie. Caroline en haar man Erik, die het personage Ludo speelt, zijn al 23 jaar dagelijks te zien op de buis. Waar het stel in de serie na ups en down nog steeds samen is, zijn de twee in werkelijkheid ook al jaren samen.

Samen kregen zij dochter Solane, die inmiddels 22 jaar is. Naast dat het erop lijkt dat de dame de looks van haar vader en moeder heeft geërfd, blijkt ze ook 'the brains' te hebben. De brunette studeert namelijk rechten.

Caroline en Erik zijn niet het enige GTST-koppel. Zo hebben Bertrie Wierenga en Dorian Bindels, Shanti en Daan in de serie, in werkelijkheid ook een relatie. Benieuwd welke GTST-acteur nog meer een relatie hebben of hebben gehad? Je ziet het in bovenstaande video. Jada Borsato

In het vorige seizoen was Jada, de dochter van Marco en Leontine ruim een half jaar te zien als Abby-Rose in de soap. Shownieuws sprak met Jada over dit bijzondere avontuur... Zie onderstaande video.

Jada blikt terug op GTST-avontuur
0:52
Jada blikt terug op GTST-avontuur

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.