Terug

Volg Shownieuws

 Dít is de man van Bob Sikkes uit Kopen Zonder Kijken

Dít is de man van Bob Sikkes uit Kopen Zonder Kijken

Nieuws

10 juni 2023, 15:46

Iedere week is het weer genieten als de charmante aannemer Bob Sikkes weer de lastige taak krijgt om met een (klein) budget een heel huis op te knappen in Kopen Zonder Kijken. De aannemer en bouwdeskundige met grijs golvend haar en blauwe ogen lijkt ontzettend geliefd bij de kijkers. Helaas is hij al jaren gelukkig in de liefde...

Bob is al enige tijd van de markt. Hij is namelijk ontzettend in love met de liefde van zijn leven Michiel Engbers. Samen hebben de twee in woning in Amsterdam van 160 vierkante meter. Bob kocht het in 2001 voor iets minder dan drie ton.

"Michiel is hier drie jaar later ingetrokken. Wij wonen op de bovenste twee etages, liet Bob eerder weten aan de Volkskrant. "In de loop der jaren hebben we eindeloos verbouwd." Maar dit zal geen verrassing zijn voor de trouwe kijkers van Kopen Zonder Kijken.

De vijf jaar jongere Michiel werkt niet in de bouw. Hij werkt in het onderwijs als leraar geschiedenis. Benieuwd hoe hij uitziet? Zie onderstaande Facebookfoto.

Inmiddels is de laatste aflevering van nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken alweer opgenomen. Bekijk onderstaande video voor de beelden hiervan.

Laatste opnamedag Kopen Zonder Kijken
0:09
Laatste opnamedag Kopen Zonder Kijken

Monica Geuze

Wie een enorm grote fan is van Kopen Zonder Kijken, is Monica Geuze. In onderstaande video vertelt de presentatrice was ze zo leuk vind aan het programma.

Dit vindt Monica Geuze van Kopen Zonder Kijken
1:55
Dit vindt Monica Geuze van Kopen Zonder Kijken

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.