Terug

Volg Shownieuws

Kijkers-KZK raken niet uitgepraat over 'Brabo's met vleugje Amsterdamse kak'

Nieuws

22 mei 2023, 20:54

Maandagavond is het de beurt aan Hein en Quirine om te kopen zonder te kijken. Kijkers van het programma raken niet uitgepraat over het Bourgondische Brabantse koppeltje die de Amsterdamse pijp gaat verruilen voor het Brabantse Vught.

Het lukt Hein en Quirine maar niet om een juiste woning te vinden. Het probleem? De afstand. Het zoeken vanuit hun appartementje in de Amsterdamse pijp naar het 'verre Brabant' is een moeilijke opgave voor de twee. Dus daar is het team van Kopen zonder Kijken om de wensen van Hein en Quirine in vervulling te laten gaan.

Hein wil terug

Hein kan niet wennen aan het 'hippe Amsterdam' en wil dan ook graag terug naar zijn geliefde Brabant. Zo verteld hij in het programma: “Ik ben niet die hippe Amsterdammer die mensen denken dat ik ben.” Maar de zoektocht is helaas nog niet gelukt. Zo heeft Quirine nogal wat wensen... En wil Hein vooral gewoon ruimte en een 'Wijnkast'. Kijkers van het programma raken niet uitgepraat over het karakteristieke koppel. Hieronder een greep uit de reacties:

In de video bovenaan de pagina is te zien wat Monica Geuze vindt van Kopen Zonder Kijken.

(screenshot header: Instagram RTL / Kopen Zonder Kijken)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.