Terug

Volg Shownieuws

Dit is de nieuwe liefde van Marianne Timmer

Nieuws

24 juli 2024, 16:47

Onlangs beweerde Harry Mens nog dat hij een relatie had met Marianne Timmer (zie video). Marianne vertelde onlangs hoe het écht zit en nu is ook bekend met wie ze weer gelukkig is in de liefde..

Marianne vertelde onlangs al in weekblad Weekend over de man met wie ze aan het daten is: "(...) We zijn aan het ontdekken. Je bent geen achttien meer, dan is het maar zien hoe of wat. We zien elkaar af en toe. En dan is het altijd een puzzel, want we hebben allebei bagage natuurlijk."

De nieuwe liefde van Marianne heet Cor van Winkoop. De twee zijn al even aan het daten samen. "We zijn al anderhalf jaar samen", zo onthult hij deze week aan Story. Cor is woonachtig in Ermelo en heeft twee dochters. Van samenwonen is voorlopig geen sprake. "We hebben een latrelatie", vertelt hij in het weekblad.

Tekst gaat verder onder Instagram-bericht.

Explosief

Voor Cor was het vast vervelend dat hij over haar vermeende liefdesrelatie met Harry moest lezen? "Ja, maar ook je familie, je omgeving, je vrienden", aldus Marianne eerder in Weekend. Marianne was erg geschrokken van het heftige mediageweld rondom haar vermeende relatie met de Business Class-presentator. "Het was heel explosief. Misschien omdat het juist zo gekkig was, dat het daarom weer interessant is."

Hoewel de rode loper-foto’s anders lieten zien, ontkende Marianne dat ze hand in hand met Harry heeft gelopen. Het was volgens haar slechts een momentopname. "Mensen vragen aan ons: ’Gaan jullie even met z’n tweeën staan?' waardoor hij mijn hand pakt. Dat was drie seconden."

Volgens Harry was het echter Marianne die zijn hand pakte, zo vertelde hij op zijn beurt aan Weekend.

Gespot

Onlangs werden Marianne en Cor al gespot op een terras in Muiden. "Waren ze op het terras nog een beetje op hun hoede tussen de andere bezoekers, toen ze samen wegliepen haakte de arm van Marianne al snel in die van de man”, zo schreef Story bij de foto’s van de twee.

Ongemakkelijk

Shownieuws-verslaggever Thom Goderie zag zowel Harry als Marianne onlangs op de nationale haringpartij en dat zorgde voor nogal wat ongemakkelijke momenten:

Hoe zit het nu tussen Marianne Timmer en Harry Mens?
4:03
Hoe zit het nu tussen Marianne Timmer en Harry Mens?

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.