Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Maakt deze man Marianne Timmer nu gelukkig?

Nieuws

14 juli 2024, 19:05

Harry Mens en Marianne Timmer leken even het nieuwste showbizzpaar (zie video), nadat zij hand in hand over de rode loper kwamen. Maar niets bleek minder waar. De voormalig schaatster heeft het heel gezellig met iemand anders, zo vertelde ze onlangs in Weekend. Weekblad Story heeft haar nu gespot met haar mogelijke nieuwe liefde...

Story-fotograaf Edwin Smulders zag Marianne onlangs op een terras met een tot nu toe onbekende man. En op meerdere foto's die in het weekblad staan, is te zien dat zij gearmd lopen. Maakt deze man haar dan weer gelukkig?

Tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Marianne vertelde in Weekend over de man met wie zij aan het daten is: "(...) we zijn aan het ontdekken. Je bent geen achttien meer, dan is het maar zien hoe of wat. We zien elkaar af en toe. En dan is het altijd een puzzel, want we hebben allebei bagage natuurlijk."

Explosief

Voor haar nieuwe potentiële geliefde was het vast vervelend dat hij over haar vermeende liefdesrelatie met Harry moest lezen? "Ja, maar ook je familie, je omgeving, je vrienden", zei ze. Marianne was erg geschrokken van het heftige mediageweld rondom haar vermeende relatie met de Business Class-presentator. "Het was heel explosief. Misschien omdat het juist zo gekkig was, dat het daarom weer interessant is."

Hoewel de rode loper-foto’s anders lieten zien, ontkende Marianne dat ze hand in hand met Harry heeft gelopen. Het was volgens haar slechts een momentopname. "Mensen vragen aan ons: ’Gaan jullie even met z’n tweeën staan?' waardoor hij mijn hand pakt. Dat was drie seconden."

Volgens Harry was het echter Marianne die zijn hand pakte, zo vertelde hij op zijn beurt aan Weekend.

Ongemakkelijk

Shownieuws-verslaggever Thom Goderie zag zowel Harry als Marianne onlangs op de nationale haringpartij en dat zorgde voor nogal wat ongemakkelijke momenten:

Hoe zit het nu tussen Marianne Timmer en Harry Mens?
4:03
Hoe zit het nu tussen Marianne Timmer en Harry Mens?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.