Terug

Volg Shownieuws

Dit is de nieuwe vriendin van Gers Pardoel

Dit is de nieuwe vriendin van Gers Pardoel

Nieuws

25 mei 2021, 08:13

Gers Pardoel (40) heeft een nieuwe vriendin. De rapper is opnieuw zijn hart verloren na een pijnlijke breuk met zijn jeugdliefde Sélina van Gool.

De artiest heeft de liefde gevonden in de Vlaamse zakenvrouw Ann-Sophie van Triel (25). Het stel werd meerdere keren gezien in Vlaamse horecazaken. De entourage van Gers bevestigt nu hun relatie tegenover het AD.

Gers en de 25-jarige schone kennen elkaar via haar bedrijf 'Social Issue', meldt het AD.

Ex

Vorig jaar maart werd bekend dat Gers Pardoel en zijn ex-vrouw Sélina uit elkaar gingen. Het stel kreeg twee kinderen samen. "Gers was de man mijn leven", zei ze destijds. "Maar het was op tussen ons. Onze kinderen zijn nu onze grootste prioriteit."

De jeugdliefdes gingen niet al te vredig uit elkaar. Aan het begin van dit jaar bleek dat Sélina aangifte gedaan had tegen haar ex Gers, na een uit de hand gelopen ruzie op Curaçao.

Volgens weekblad Weekend deed zij aangifte tegen Gers voor huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging. Tegen Shownieuws zei Sélina: "Het was heftig, maar ik heb met de kinderen en mijn vrienden toch een leuke tijd mogen hebben op het eiland. Jammer dat we bij aankomst zo verwelkomt werden."

Meer hierover is te zien is in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.