Terug

Volg Shownieuws

Dit is de winnaar van de Slimste Mens!

Nieuws

27 aug 2021, 21:16

De finale van het populaire programma De Slimste Mens werd vanavond gespeeld door PowNed-verslaggever Bram Douwes, theatermaker Joost Oomen en cabaretier Lisa Loeb.

Het was spannend tot het einde, maar uiteindelijk wist Lisa Loeb de finale succesvol uit te spelen. Joost Oomen moest het drietal als eerste verlaten, waarna de cabaretier, met een achterstand, haar pijlen richtte op verslaggever Bram Douwes. Uiteindelijk moest ook hij zijn meerdere erkennen in de enige vrouw in de finale. Lisa won met een overtuigende voorsprong. In bovenstaande video vertelt ze alles over de winst!

Finalelied

Met zeven afleveringen en vijf keer dagwinnaar keerde ze vrijdag terug in de spannende finale. In aflevering 18 beloofde ze een finalelied te maken én te zingen in de finale, als ze deze zou halen en dat deed ze! Twitteraars vonden het prachtig.

Joost Oomen werd door kijkers de dubbelganger van Stefano Keizers genoemd. Shownieuws regelde een ontmoeting tussen de twee. Hoe dat ging zie je in onderstaande video.

Stefano Keizers ontmoet zijn 'dubbelganger' uit De slimste mens
2:24
Stefano Keizers ontmoet zijn 'dubbelganger' uit De slimste mens

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.