Terug

Volg Shownieuws

Dit is de winnaar van Prince Charming!

Dit is de winnaar van Prince Charming!

Nieuws

20 jan 2021, 08:24

Na weken in spanning wachten is eindelijk bekend welke man het datingprogramma Prince Charming heeft gewonnen! PAS OP: Dat bericht bevat spoilers over de finale.

Zo is te zien dat de Limburgse prins Marvin uiteindelijk kiest voor... Marnix! Ferdi eindigt als 'tweede' en Rick heeft halverwege de finale de villa moeten verlaten.

Tijdens de laatste 'stropdassenceremonie', voor de gelegenheid nu een 'strikjesceremonie', vertelt Marvin onder andere het volgende. "Zoals jullie zien draagt ik vanavond geen das, maar een strik. Dat is omdat er straks wat te vieren valt. Maar, voor het zover is, moet een van jullie helaas zijn stropdas teruggeven. En dat gaat pijn doen. Ik zie daar tegenop. mijn droom en hoop was om op dit eiland een connectie te vinden. Het goede nieuws is, dat ik die connectie heb gevonden. Ferdi, Marnix, dat ik die connectie bij jullie allebei heb gevonden."

Even later komt dan toch het verlossende woord eruit. "Ferdi, wij bespraken vandaag op de date dat een jongen vandaag teleurgesteld zou worden. Jij gaf aan dat je het moeilijk zou vinden, als jij die persoon zou zijn, Toch, heb ik na lang nadenken, besloten om vanavond van jou afscheid te nemen. Dit is misschien wel het meest confronterende moment in mijn leven tot nu toe."

Ferdi reageert enigszins verbaasd: "Ik vind het bijzonder. Ik dacht dat er een andere klik was." Nadat hij de ceremonie verlaten heeft, reageert hij nog eens op zijn eliminatie. "Ik voel me verneukt, eerlijk gezegd. Ik snap heel goed dat het leuk was, dat het fijn was en dat het oprecht was. Maar wat hij vandaag allemaal heeft gezegd en dat het hier op neerkomt, dat kan ik niet met elkaar rijmen. Dus ik voel me verneukt, ja."

In de volgende aflevering, de reünie-aflevering, zien we of Marnix en Marvin nog steeds bij elkaar zijn en wat er nog meer op het Italiaanse eiland is gebeurd.

Foto header: RTL / Videoland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.