Terug

Volg Shownieuws

'Uitslag finale Prince Charming gelekt'

'Uitslag finale Prince Charming gelekt'

Nieuws

19 jan 2021, 19:07

De uitslag van de grote finale van het datingprogramma Prince Charming lijkt te zijn gelekt... PAS OP: Dit bericht bevat spoilers over de laatste aflevering.

Zo is op het Instagram-kanaal van Rumag, met presentatoren René Watzema en 'roddelkoning' Fawry, een video te zien waarin ze het volgende vertellen. "Wat gaat er nou gebeuren? Het is echt een hele bijzondere twist. Bij Gaby was het een bijzondere twist, maar nu al helemaal. [...] Met Marnix heeft hij uiteindelijk gezoend, dat viel zeker in de smaak, want hij (Marvin, red.) kiest uiteindelijk voor Marnix."

Máár dat was voor korte duur, want Marvin betrapte zijn gekozen prins later op het gebruiken van een gay datingapp. "Marvin is erachter gekomen, in Nederland, dat Marnix nog steeds op Grindr zat, en uiteindelijk kiest hij voor... Ferdi!" En de twee zouden nu nog altijd samenzijn...

Hij vervolgt: "Woensdag is de grote finale. We hebben het in ieder geval gezegd. Doe ermee wat je wilt. Hak onze koppen er niet af, als het niet zo is..." Of het daadwerkelijk zo is, zien we woensdag in de grote finale van Prince Charming.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.