Terug

Volg Shownieuws

Dit is waarom Famke Louise een stapje terug doet

Dit is waarom Famke Louise een stapje terug doet

Nieuws

14 juli 2021, 11:08

Famke Louise heeft laten weten een stapje terug te zetten uit de spotlight, uit angst om in een negatief daglicht te komen...

Dit onthult de zangeres op Instagram. Tijdens een vragenrondje vraagt één van haar volgers haar waarom haar fans de laatste tijd weinig van Famke horen. De zangeres schept duidelijkheid. "Ik kan het me niet permitteren om keer op keer in een negatief daglicht te staan. Daarom doe ik een stapje terug en met name omdat ik momenteel andere ambities uitoefen."

Opspraak

Famke heeft haar portie kritiek de afgelopen jaren zeker gehad. De zangeres kwam tijdens de lockdown flink in opspraak na haar ondoordachte #IkDoeNietMeerMee-uitspraken. Ook toen zij kort hierna aanschoof bij Jinek om haar uitspraken uit te leggen, leek de kritiek te verergeren.

Kapper

Niet lang daarna kwam Famke in opspraak vanwege het overtreden de coronamaatregelen. Ze haalde haar vriend Denzel Slager op na een verboden kappersbezoekje en dat kwam de (toen nog) illegale kapper dankzij haar duur te staan. Je hoort er alles over in de video bovenaan dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.