Terug

Volg Shownieuws

Dit smokkelde Ferry Doedens mee naar Expeditie Robinson

Nieuws

26 feb 2022, 08:42

Ferry Doedens aan het Expeditie Robinson: All Stars-seizoen. Hij onthult aan Grazia dat het hem dit keer lukt om stiekem iets mee te smokkelen.

Ferry stond in 2014 met Kay Nambiar en Krystl Pullens in de finale van het programma. Ook zij doen beiden mee met dit sterrenseizoen. Voor vertrek besloten ze zelfs nog even bij elkaar te komen om de tactiek te bespreken vertelt Ferry aan het tijdschrift: “We hebben twee weken voor vertrek nog even een hapje met elkaar gegeten. Het ging van: ‘Stel dat we wel met elkaar in een groep zitten’. ‘Nee, dat gaat niet gebeuren, ze gaan ons uit elkaar houden.’ ‘Ja oké, dat zou heel dom zijn.’ ‘Wat gaan we dan doen?". Een goed weerzien, aldus Ferry.

Jammer

In 2014 haalde de acteur de finale, maar er was één ding waar hij minder goed in was: vuur maken. En daar heeft hij dit keer iets op bedacht. “Ik heb een aansteker meegesmokkeld”, vertelt hij. “Maar die heeft het helaas niet overleefd, omdat we meteen het water in moesten. Dat was wel heel jammer.” Geen extra voordelen voor Ferry dus.

De eerste aflevering van het seizoen begon direct met een knaller. Kijkers waren donderdagavond namelijk geschokt door de onverwachte exit van twee deelnemers. Dat zie je in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.