Terug

Volg Shownieuws

Dit verdient de slechtst betaalde speler van Oranje

Nieuws

9 dec 2022, 10:14

Nog even en dan is het zover... Oranje speelt tegen Argentinië in de kwartfinale! Je kunt wel zeggen dat de twee uitersten tegenover elkaar staan op het veld, aangezien Andries Noppert oog in oog komt te staan met Lionel Messi. Dat de sterspeler geld verdient als water is duidelijk, maar hoeveel verdient onze Noppert eigenlijk?

Niet alleen op gebied van ervaring, maar ook op gebied van salaris is er een groot contrast tussen Messi en Noppert. Volgens Manners is het geschatte salaris van Noppert bij sc Heerenveen 2.900 euro per week, wat neerkomt op 150.800 euro per jaar. Toch lijkt dit ruim gerekend te zijn, want Capology schat het jaarsalaris van de speler op slechtst 130.000 euro. De Fries is met dit salaris de slechtst betaalde speler van Oranje.

Volgens Manners verdient Messi bij Paris Saint-Germain 788.462 euro per week, wat neerkomt op 41 miljoen euro per jaar. Messi verdient dus per week meer dan vijf keer het jaarsalaris van onze nieuwe Oranjespeler.

Nu mag Messi wel meer verdienen dan onze Noppert, maar dit wil nog niet zeggen dat hij de wedstrijd gaat winnen. Wie weet houdt Oranje straks die gouden beker omhoog!

Hoe Noppert kijkt naar de confrontatie met Messi zie je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.