Terug

Volg Shownieuws

Dit vindt Paul de Leeuw van MAFS-stel Arjan en Maurice

Nieuws

23 feb 2022, 13:21

Paul de Leeuw is groot fan van Married At First Sight. Vooral van Maurice en Arjan kan hij geen genoeg krijgen, vertelde hij dinsdagavond in VI Vandaag.

Paul: "Dat is een fantastische serie. De wetenschap gaat dan mensen matchen. Ik geloof dat er al 66 stellen wetenschappelijk zijn gematcht en maar twee stellen hebben het volgehouden. Maar nou is er een geweldig stel, een homostel Arjan en Maurice."

Het lijkt er sterk op dat hun huwelijk geen stand houdt, zo is ook Paul opgevallen. "Dan gaan ze trouwen en hij heeft Maurice acht minuten gezien en dan zegt hij dit: 'Ik voel het gewoon niet en ik zie het niet.' (...) Je moet elkaar gaan ontdekken. Na vier minuten zegt hij al dit. Zielig voor Maurice, want die heeft er alle vertrouwen in. Op een gegeven moment zegt hij ook dit nog: 'Bij het altaar had ik bijna nee gezegd.' Dat is toch zielig?"

Veel kijkers reageerden dinsdag op Twitter ook opnieuw op het MAFS-koppel. Niet alleen Arjan, maar ook de experts van het populaire programma moeten het flink ontgelden, want die zouden hebben gezorgd voor een rampzalige mismatch...

Hieronder een overzicht van de vele tweets:

Perfecte Match

Hier letten MAFS-experts op
1:00
Hier letten MAFS-experts op

Voor alle vrijgezellen onder ons, in onderstaande video geeft expert Eveline aan waar jij op moet letten bij het vinden van jouw perfecte match:

Zó vind jij jouw match volgens MAFS expert Eveline Stallaart
0:27
Zó vind jij jouw match volgens MAFS expert Eveline Stallaart

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.